De zomer is nu officieel voorbij. Met temperaturen van 12 tot 17 graden mogen de truien alweer de kast uit. Het duurt ook niet lang meer voor de wintertijd in gaat. En dan gaat het pas echt hard. Bereid je daarom alvast op een stijlvolle manier voor op aankomend najaar met de nieuwste collecties winterjassen. Om jou tijd te besparen hebben wij de mooiste damesmode merken voor winterjassen opgezocht. 

Winterjassen voor klein budget (tot €150)

Voor alle vrouwen die graag stijlvol gekleed voor de dag willen komen, maar niet zitten te wachten op flinke prijskaartjes: de jassen van onder andere District en Rains zijn echte toppers. Misschien herken je het modelabel Rains wel van de kleurrijke regenjassen. Voor de wat luxere jassen binnen dit budget kun je ook kijken naar de jassen van Rino en Pelle. 

Winterjassen in de middenklasse (tot €300)

Ben je al een aantal jaar trouw geweest aan jouw winterjas, maar is het nu echt tijd voor een nieuwe? Je weet hoe belangrijk kwaliteit is. En daar betaal je wat meer voor, zeker bij een winterjas. In het midden klassement zijn de jassen van Clairval echte pareltjes. De jassen zijn lang, laten je optisch wat slanker ogen dankzij een zeer goede pasvorm en zijn beschikbaar in prachtige pasteltinten en bruintinten. De jassen van Beaumont zijn ook echte aanraders. Net iets warmer ook dan die van Clairval. Maar het is immers wat je zelf prettig vindt. 

Winterjassen voor groot budget (vanaf €500)

Heb je hard gespaard of wil je jezelf gewoon echt goed belonen? Dan zijn de Parajumpers jassen en Creenstone jassen echte aanraders. Stijlvol, altijd met vrouwelijke fit, warm, comfortabel.. Wat wil je nog meer?! Met deze jassen ben je gegarandeerd van jaren plezier, want deze jassen zijn gemaakt van zeer sterke stoffen die jou door weer en wind beschermen.