Ga jij voor een ripped jeans of liever een klassiek model? Broeken zijn er in alle stijlen en nu ook kleuren. Dat maakt jouw favoriete broek kiezen er natuurlijk niet makkelijker op. We helpen je hier graag op weg in de wijde broeken wereld.

Comfort

Een broek die bovenaan te strak zit of knellende pijpen? De ideale broek is toch wel een comfortabele broek. We zijn immers de hele dag in beweging. ‘s Ochtends op je fiets naar de bakker, dat dossier nog even naar je baas brengen, lopen om je bus te halen… Die benen dragen ons de wereld rond. Gun ze dan ook comfort. Een comfortabele broek is een broek die je lekker je ding laat doen, zonder in de weg te zitten. Geen spannende knopen, knellende ritsen, schurende stof… Weet daarom goed waarvoor je de broek koopt. Pas meerdere maten, stap er even mee, ga eens zitten, raap iets op van de grond… Denk verder ook na over de stof, lengte, taille en duurzaamheid van je broek.

Stof

Je kan je helemaal jij voelen in een stoere jeans. Dan heb je geluk, want jeans is echt tijdloos. Voor de winterperiode kies je best een iets dikkere jeans. Tijdens de zomer kan je dan weer voor een lichte jeans of zelfs gekleurde Toni dames broeken gaan. Mag het wat meer zijn? Waag je dan aan een toffe print zoals de Para Mi broeken met palmboom motief.

Lengte en pijpen

Een lange broek die je in de herfst of winter lekker diep in je hoge laarzen kan steken. ‘s Zomers dan weer een korter model tot net onder de knie of net boven je enkels. Een kortere broek oogt heel mooi met een klassevolle sleehak onder. Retro brede pijpen of nauw aansluitend. Net zoals je zelf wil.

Taille

Naast de perfecte lengte hebben, is ook de taille van je broek heel belangrijk. Kies een hoge taille om je middel mooi te accentueren of net een lagere taille om je heupen iets breder te maken. Denk ook na of je een ritssluiting verkiest of liever Toni dames broeken met een elastische band die meerekt met je beweging.

Duurzaam

Zit je broek fantastisch? Dan is het nog zo fijn dat ze ook lang meegaat. Kies daarom een kwalitatieve stof met sterke naden. Zo heb je extra lang plezier van je mooie broek.

Benieuwd in welke broek jouw benen zullen stralen na deze tips!