Niemand verdient het meer om in het zonnetje te worden gezet dan zij, de persoon die jouw leven verrijkt sinds jullie elkaar ontmoetten. De vraag is alleen: hoe?

 

Wanneer het gaat om iemand met wie jij zo’n innige band hebt, is het heel makkelijk en kort door de bocht van ons om te zeggen dat je dat zelf het beste weet. Maar dat is natuurlijk wel waar. Jullie delen lief en leed met elkaar, dus kun jij als geen ander haar smaak en voorkeuren peilen. Zo weet je precies wat je haar moet geven wanneer ze jarig is, trouwt, slaagt, bevalt of wel een opkikker kan gebruiken. Datzelfde geldt andersom natuurlijk ook. Alleen wordt het lastig wanneer je weet dat ze van bepaalde dingen houdt maar veel daarvan al heeft. Boeken van een bepaalde auteur, serie of onderwerp, bijvoorbeeld. Of films, platen, noem maar op. Wat haar ook maar drijft.

 

Geef echter de moed niet op. Er is altijd wel iets te vinden, het juiste cadeau voor het juiste moment. Wie weet kom jij wel op zo’n mooi idee dat jij noch zij zou verwachten!

 

Hieronder hebben we wat tips verzameld om je op weg te helpen. Hopelijk zie jij zo door de cadeautjes het inpakpapier weer!

Make-up

Zodra het over beauty gaat, heeft je vriendin misschien een heel eigen routine uitgestippeld. Dat betekent dat je haar favoriete producten als geen ander kent en ook hoe ze daarin variatie kan aanbrengen. Koop dan ook eens een andere lipstick, foundation of mascara voor haar! Gebruik deze zelf ook om jullie een nagenoeg identiek uiterlijk te geven. Of in ieder geval je als zussen te kunnen gedragen, mochten jullie dat in het dagelijks leven niet ook al doen.

Op de culturele toer

Tickets en bonnen voor concerten, theatervoorstellingen, bioscoopbezoeken, restaurants, hotels of een nieuwe langspeelplaat dan wel cd? Daar maak je mensen blij mee! Verrek, dat rijmt nog ook.

 

Vele mensen vinden dat minder persoonlijk, maar zo bied jij jouw beste vriendin wel de vrijheid om je cadeau te spenderen wanneer en waar ze maar wil. Heb je kaartjes voor twee? Dan kan ze haar geliefde meenemen. Of jouzelf, natuurlijk. Laat de keuze echter aan je bestie. ‘t Is immers haar cadeau!

Bling bling

Bij een speciaal persoon hoort een speciaal cadeau. Gelukkig maar dat jij gouden sieraden op maat kunt laten maken! Voeg er een bijzondere boodschap aan toe die je erin laat graveren. Dat kan ook je vingerafdruk zijn, die net als jij – en de vriendschap tussen jullie – uniek is. Ga voor retro met een medaillon waarin zij foto’s van jullie samen kan bewaren. Of maak je cadeau functioneel door haar een magnifiek horloge te geven! Zo kan ze de tijd bijhouden die jullie samen doorbrengen. En precies weten hoe laat het is, uiteraard.