Er wordt wel eens gezegd dat vrouwen veel schoenen hebben. Nu is het ook wel zo dat er gewoon veel schoenen zijn en dat elke outfit anders is afhankelijk van de schoen die eronder zit, maar het is ook wel fijn om gewoon een paar basics in huis te hebben die eigenlijk onder elke outfit wel goed eruit zien, toch? Met de volgende schoenen kun je dan ook niet misgaan en kun je ongetwijfeld allemaal verschillende outfits samenstellen.

 

1: Simpele sneakers

Een simpel paar sneakers kan natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Onder eigenlijk bijna wel elke outfit die je maar kunt bedenken, past een paar sneakers goed. Ga je voor casual? Dan zijn sneakers prima. Maar ook als je bijvoorbeeld een schattige outfit wil creëren zijn sneakers geschikt. Kortom, met een paar sneakers zit je altijd goed. Zowel witte als zwarte sneakers zijn geschikt, maar ook bijvoorbeeld grijs of een andere neutrale kleur kunnen leuk bij elke outfit.

 

2: Mooie hakken

Wil je een wat meer classy outfit, bijvoorbeeld een mooie jurk? Of ga je voor casual chic? Dan is een paar hakken ook zeker niet te missen. Elke keer dat je net gekleed ergens naartoe gaat, is dit een goed item om te hebben. Je zal er veel plezier uit halen als je investeert in een mooi, goed paar hakken! In principe is zwart het meest ideaal, maar ook andere kleuren zoals rood of wit kunnen er mooi en classy uit zien.

 

3: Stoere laarsjes

Voor elke outfit die je wat stoerder wil laten ogen, zijn zwarte leren laarsjes perfect. Je kan deze bijvoorbeeld onder een casual outfit doen, maar ook onder een schattig jurkje om het geheel wat minder ‘schattig’ of ‘meisjesachtig’ te maken. En wil je een stoer geheel creëren, dan combineer je de laarsjes met bijvoorbeeld een leren jas en donkere kledingstukken. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze TD leather boots of deze Keff hoge laarsjes.

 

4: Iets meer kleur

De meeste schoenen zijn tot nu toe zwart, en dat is top want zwart is de laatste tijd natuurlijk een veel gedragen kleur. Maar als je een zwart op zwart outfit draagt, is het misschien ook wel leuk om iets meer kleur toe te voegen. Hoe doen we dat dan? Met gekleurde schoenen natuurlijk! Je kan bijvoorbeeld sneakers halen die kleine gekleurde details hebben, om zo de kleuren eruit te laten springen. Maar ook kleurrijke schoenen met bijvoorbeeld een print of allerlei verschillende kleuren kunnen er tof uit zien.