Ben jij ook helemaal fan van de laatste fashion trends? Dan kan je kindje natuurlijk niet achterblijven. Voor kinderen zijn de kleding trends zelfs een beetje gelijk aan die van onze eigen mode. En aangezien het nieuwe jaar er weer aan begint te komen, heb ik de 5 populairste trends op het gebied van babykleding voor jou op een rijtje gezet.

 

1: Kleurgebruik en printjes

Voor onze kinderen zien we steeds minder felle kleuren en drukke printen. Het afgelopen jaar stond zelfs in het thema van zo rustig mogelijk. Dit werd bereikt door het gebruik van aardetinten en pastelkleuren. Printen kwamen zeker nog wel voor, maar op een rustigere manier met minder kleurgebruik. Dit was ideaal, omdat je op deze manier bijna elk kledingstuk wel kon mixen en matchen.

 

2: Tie-dye

Een geweldige trend voor de wat oudere kinderen die wel een beetje creatief zijn. Tie-dye was een mega populaire trend het afgelopen jaar, je zag het overal in de winkels. Maar ook zelfgemaakte creaties waren helemaal hip. Leuk om uit te voeren op een kinderfeestje, of een luie zaterdag.

 

3: Stippen

Ik heb het al even over printjes gehad, maar de stippen verdienen echt hun extra aandacht. Je kwam het overal tegen in 2021. Vooral de bekende zwarte of witte ongelijke stippen met een pastel achterkleurtje waren, en zijn nog steeds super hip. Rokjes, shirtjes, jurkjes en zelfs leggings zag je voorbij komen met deze leuke print.

 

4: Oversized

Niet alleen voor ons, maar ook voor onze kinderen is de oversized look helemaal populair geworden in 2021. Deze trend zal daarom ook zeker nog niet eindigen wanneer we 2022 instappen. Een wijde jeans met een groot shirt erboven, wel aan de voorkant een beetje in je baby broek gepropt. Of een lekkere grote hoodie met een joggingbroek in dezelfde kleuren.

 

5: Denim tuinpak

Nog zo’n trend die we het afgelopen jaar erg veel zagen en je zeker nog niet onder in de kast op hoeft te bergen. Het denim tuinpak is super stoer en kan zowel casual als netjes gedragen geworden. In de zomer met een t-shirtje er onder, en in de winter met een dikke coltrui. Dus ook nog eens voor elk weertype bestand. En zowel voor jongens en voor meisjes, wat wil Van mij mag dit kledingstuk altijd wel in de mode blijven.